Ana Cocina Local Guatemala
TOMATE HEIRLOOM / FRAMBUESAS / UVAS VERDES / ORÉGANOQ85
FERMENTED CORN TETELA / MARINATED HEN / AJI DE TOMATE DE ARBOL (TOMATO CHILI)Q95
MATURED FISH TATAKI / PONZU CRIOLLA / TOASTED BUTTERQ150
PERULERO / FOIE GRAS / WATERCRESS / MACADAMIA / APAZOTEQ95
24H COOKED PORK BELLY / CREAMY GREEN BANANA / GREEN PAPAYA HORSE / HIERBAS DE ZOTEA
Q190
ORECCHIETTE / SEASONAL MUSHROOMS / WHITE BEAN SAUCE / PARMESAN REGGIANO 24 MONTHS OF RIPENING
Q230
COULLOTE À LA BRACE / GREEN APPLE AND BLACK GARLIC PUREE / CAMBRAI ONION / BEEF DEMI-GLACE
Q280
PESCA MADURADA / BUERRE BLANC DE PERULERO / GARUM DE PESCADO / PERICÓNQ265
TOBACCO PASTRY / CHOCOLATE MOUSSE / DARK BEER TOFFEE TOASTED ALMOND SLICES
Q75
MENÚ DE DEGUSTACIÓN 8 TIEMPOS Q600MENÚ DE DEGUSTACIÓN 5 TIEMPOS Q500
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.